Clairvoyanceskolen om mig og skolen

 

Jeg har arbejdet professionelt med clairvoyant rådgivning siden 1997 og er gennem årene kommet op på at give flere tusinde clairvoyancer samt erfaring fra mange erhvervsmæssige sammenhænge.

Jeg har haft de clairvoyante evner siden jeg var barn og havde en stærk oplevelse af, at der var mere mellem himmel og jord. Andre sjæle og andre bevidstheder, som var omkring mig. 

Det var en naturlighed og viden inde i mig knyttet med store savn.

Da jeg (endelig) fik mulighed for at komme på en clairvoyance uddannelse fik jeg opfyldt det dybe savn som lå dybt inde i min sjæl med visheden om, at det var min rigtige livsvej.

Det fik hurtigt konsekvenser i mit liv og den livsvej jeg SKULLE følge. 

Det blev en stærk rejse hurtigt, hvor jeg gik gang med klienter og blev meget tidligt trukket ind i tv programmer mv. Den åndelige verden har gennem hele mit karriereforløb støttet og skubbet mig, så jeg kunne præsentere "en anden virkelighed" for omverdenen med saglighed og faglighed. 

Mere mellem himmel og jord

 

Det er for mig en gave, at kunne bruge af min egen mangeårige erfaring fra klient situationer, energimæssige og faglige baggrund til at hjælpe andre. Det skal være trygt at uddanne sig til clairvoyant!

Clairvoyancen er et unikt redskab, som anvendt med forståelse og dygtighed, også giver livet en bredere dimension med en bevislighed om, at der er "mere mellem himmel og jord". 

Som erfaren underviser, ligger det mig meget på hjerte, at den enkeltes unikke evner udfolder sig bedst muligt uden en forcering af evnerne og at du vil føle dig tryg i mit uddannelsesforløb.

Den åndelige verden skal mødes med respekt og en ydmyghed.

 

Det har gennem årene været en oplevelse af et fantastisk spændende karriereforløb og der har været mange oplevelser som har været pudsige, smukke, alvorlige, dybe, rørende, opløftende, udfordrende, interessante, spændende mv

Det er med en fortsat begejstring for faget og jeg betragter mig som en ildsjæl - for jeg kan ikke lade være!

Det er en kæmpe gave at se sjæle vokse, stråle og finde deres eget indre lys. Ydmyghed og beskedenhed.

 

Med andre ord... jeg elsker at undervise og øse ud af egne erfaringer. Undervisningen sker i nærværet af energierne fra den åndelige verden, som inspirerer mig stærkt i min undervisning, så den altid er tilpasset det enkelte hold. Lethed og humor følges hånd i hånd, sammen med struktur, disciplin og alvor. 

Vi skal leve livet - vort eget liv

og det må godt være lidt sjovt

Hjerteligst Maya

Uddannelsesleder

Min baggrund

Jeg er oprindelig bankuddannet. Det blev til 18 års bred finansiel baggrund inden for henholdsvis bank og kreditforening. 3 år i kursusvirksomheden Kosmos Center som sekretær. Har boet 1 år i Dubai.

Clairvoyanceskolen blev grundlagt i 2004. 

Bogudgivelse: "Maya Fridan er clairvoyant - er du?"

Medvirket i flere tv-programmer "Oraklerne", "Den 6. sans" (populært underholdningsprogram på TV2)

og "Fornemmelse for mord" af flere omgange,

Brevkasser, messer, foredrag, klarsyn etc. 

Hertil er jeg uddannet clairvoyant, Mediumship (afdødekontakt), NLP Business Practitioner, Kosmos healer,

Theosis-healer, Reiki-mester, regressionsterapeut og undervisninguddannelse på VUC.

Siden 1976 studeret og beskæftiget mig med det spirituelle og de psykologiske aspekter.

Deltaget i talrige kurser og foredrag gennem årene med et bredt interessefelt.

www.maya-fridan.dk

Læs mere om uddannelsen

© 2019 Center for Vision / Maya Fridan. All rights reserved. Kavalergården, Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, 2820 Gentofte,www.maya-fridan.dk, tlf.+45 40 46 48 40

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle