top of page

om maya fridan

 

Maya på radiato.jpg

maya-fridan.dk
uddannelsesleder

Uddannelsesleder Maya Fridan

Jeg har arbejdet professionelt med clairvoyant rådgivning siden 1997 og har gennem årene givet flere tusinde clairvoyancer, samt erfaring fra mange forskellige erhvervsmæssige sammenhænge.

De clairvoyante evner havde jeg allerede som barn, hvor jeg havde en stærk oplevelse af, at der var mere mellem himmel og jord. Andre sjæle og andre bevidstheder, som var omkring mig. 

Det var en naturlighed for mig og det var knyttet med store savn. Det gav en følelse af at være anderledes. Jeg var "ældre indeni end min alder".

Da jeg (endelig) fik mulighed for at komme ind på en clairvoyance uddannelse, fik jeg opfyldt det store savn som lå dybt inde i min sjæl. Jeg havde siden mine teenageår haft en indre vished om, at det ville blive min livsbane senere i livet.

Det fik hurtigt konsekvenser i mit liv og en meget stærk rejse fra start. 

Jeg havde klienter og blev meget tidligt trukket ind i flere tv programmer, offentlige klarsyn, erhvervssammenhænge mv.

 

Mere mellem himmel og jord

 

Den åndelige verden har gennem hele mit karriereforløb støttet og skubbet mig, så jeg kunne præsentere "den anden virkelighed" for omverdenen med saglighed og faglighed. 

Det er for mig en gave, at kunne bruge af min egen mangeårige erfaring fra klient situationer, energimæssige og faglige baggrund til at hjælpe andre. Det skal være trygt at uddanne sig til clairvoyant!

Clairvoyancen er et unikt redskab, som anvendt med forståelse og dygtighed, også giver livet en bredere dimension med en bevislighed om, at der er "mere mellem himmel og jord". 

Som erfaren underviser, ligger det mig meget på hjerte, at den enkeltes unikke evner udfolder sig bedst muligt uden en forcering af evnerne og at du vil føle dig tryg i mit uddannelsesforløb.

Den åndelige verden skal mødes med respekt og en ydmyghed.

 

Det har gennem årene været en oplevelse af et fantastisk spændende karriereforløb og der har været mange oplevelser som har været pudsige, smukke, alvorlige, dybe, rørende, opløftende, udfordrende, interessante, spændende mv

Det er med en fortsat begejstring for faget og jeg betragter mig som en ildsjæl - for jeg kan ikke lade være!

Det er en kæmpe gave at se sjæle vokse, stråle og finde deres eget indre lys. Ydmyghed og beskedenhed.

 

Med andre ord... jeg elsker at undervise og øse ud af egne erfaringer. Undervisningen sker i nærværet af energierne fra den åndelige verden, som inspirerer mig stærkt i min undervisning, så den altid er tilpasset det enkelte hold. Lethed og humor følges hånd i hånd, sammen med struktur, disciplin og alvor. 

Vi skal leve livet - vort eget liv

og det må godt være lidt sjovt

Hjerteligst Maya

Uddannelsesleder

Lyden Af Et Bedre Liv podcasten

Podcast Maya Fridan - serie med erfarne clairvoyante

Baggrund Maya Fridan

Jeg er oprindelig bankuddannet. Det blev til i alt 18 års bred finansiel baggrund. Varieret bankarbejde med stor basis i Depot- og fondsafdeling herunder udland.

Hertil også div bankskoler.

Derefter en større kreditforening, hvor jeg arbejdede med bevillinger af huslån.
Tillige 3 år i større kursusvirksomhed inden for den alternative branche som chefsekretær. Har været bosat i Dubai.

Jeg startede op som clairvoyant i 1997. 

Clairvoyanceskolen blev grundlagt i 2004. 

Bogudgivelse: "Maya Fridan er clairvoyant - er du?"

Medvirket i flere tv-programmer: "Oraklerne", "Den 6. sans" (TV2) og "Fornemmelse for mord" af flere omgange.

Brevkasser, messer, foredrag, klarsyn, workshops, underviser, censor mv. 

Jeg er uddannet Clairvoyant, Mediumship (afdødekontakt), NLP Business Practitioner, Kosmos healer, Theosis-healer, Reiki-mester, Regressionsterapeut og et-årig undervisninguddannelse på VUC.

 

Siden 1976 har jeg studeret og beskæftiget mig med det spirituelle og de psykologiske aspekter. Deltaget i utallige kurser og foredrag gennem årene med et meget bredt interessefelt inden for disse områder.

_80V1699_edited.jpg
bottom of page