top of page

 Clairvoyanceuddannelsen kursisterne fortæller

Masterclass nyt niveau II 

 

_80V0843.jpg

Hvad fortæller mine kursister på Masterclass II Clairvoyanceskolen

 

Kæreste Maya 

Mange tak for nogle fantastiske energifyldte dage og tak for den dejlige hjertemeditation <3.

Masterclass II har givet mig den indsigt i, hvor vigtigt det er at holde mig selv fast i kærligheden til mig selv. Hvad er det der betyder noget for mig og hvad er det der gør at jeg føler glæde ved livet og derved energi.

Jeg oplevede kontakten /clairvoyancen/afdødekontakten i dag nemmere, end jeg har husket før, og tror, at det  er  pga. kurset, at jeg er kommet så godt i gang igen.

At vælge at deltage i Maya Fridans clairvoyanceuddannelse og Masterclass er en livsforandrende beslutning.

Gennem Mayas kyndige og kærlige undervisning og vejledning guides du til at forstå, sanse og udvikle kendskabet til dig selv og den åndelige verden.

Maya arbejder dybt seriøs, hun udfordrer og støtter hver enkelt kursists udvikling på den mest kærlige måde, du kan forestille dig. Du er i trygge hænder, og hvis du yder din del af arbejdet, har du mulighed for stor personlig udvikling.

Maya har min allervarmeste anbefaling

Gerd Gadegaard

Hvis jeg skal komme med en kort udtalelse om Masterclass II - vil den lyde sådan:

Efter en fantastisk oplevelse på Masterclass I - måtte jeg naturligvis også deltage på Masterclass II. Masterclass I var fordelt over 3 weekender og udbyttet var stort. Masterclass II var fordelt over 3 dage med, et om muligt, endnu større udbytte.

Maya er eminent til at løfte hver enkelt elev - og samtidig løfte hele holdet til et højere bevidsthedsniveau hvor overgivelse, tro, magi og tillid er nogle af nøgleordene.

Tak til dig Maya, for alt det du har lært mig og vist mig 🙏❤️ Kærlig hilsen Susanne

En forlænget weekend på Masterclass II hos Maya var som at slippe taget i virkeligheden et øjeblik og få lov til at arbejde “ud af boksen”.

Et smukt rum blev skabt, hvor vi hver især blev medskabere til en ny og ophøjet energi, der stille og rolig stillede sig til rådighed og forplantede sig i rummet.

En energi som gav os alle mulighed for at arbejde i et dybere, højere og mere intens felt end ellers.

Vi blev givet muligheden for at gå gennem porten til "at give slip" og for mig fik ordet Indvielse en ny forståelse.

Tak for 3 dejlige dage. Kærlige hilsner...

*Kære, skønne Maya Fridan. Tusind tak for de gaver jeg har fået igennem Masterclass II

 

*Jeg takker dig af hele mit hjerte, dig, mine medkursister, og den åndelige verden, for helt igennem vidunderlige, hjertevarme og kærlige dage.

 

*Mit hjerte føles større, mere rummeligt, og kraftigere end nogensinde før

Tak er et fattigt ord, når følelsen af taknemmelighed føles så meget større end selve ordet

Skønne Maja 1000 tak for super fantastisk Master 2 

*God weekend og tak for et fantastisk kursus. Naturen var total "vibrant" og smuk dagen efter. Jeg kommer gerne igen, hvis du laver en opfølgning :-)

*Smukke, intense, berigende dage. Meget bliver ikke som det har været, efter disse dage og det er helt som det skal være.  TAK. Det var MAGISK. Af hele mit hjerte TAK.

”Masterclass 2 har for mig været et vendepunkt på flere måder… nye tanker, nye beslutninger, nye energier, masser af kærlighed, samt troen på at jeg kan.”

 

Jeg mærker det i mine meditationer, de er blevet dybere jeg bliver lettere, at jeg er begynder at højnes, mærker at jeg løftes at min strålende og min hjerteenergi bliver stærkere og vedholden, og jordforbindelsen bedres.

Jeg føler at mine energier arbejder på en rigtig god måde, jeg kan mærke at jeg arbejder i højere eneriger, får beskederne mere præcise og flydende.

Når jeg går mine ture, føjes naturen endnu mere intens end tidligere.

Jeg er blevet hurtigere til at få beskederne og er hurtigere tilbage igen. Jeg må sige, det er ren magi. Smiler.

Jeg føler, at jeg har endnu større indsigt i forhold til mit hjertes kraft - herunder hvor meget det betyder at åbne mit hjerte, når jeg søger indsigt fra højere dimensioner. Hvor meget det betyder at åbne sit hjerte, når jeg ønsker at komme tættere på en anden sjæl og komme med budskaber til denne.  Også dejligt at få bedre indsigt i, at kommunikationen på sjæleplan er meget ren.

Tak for nogle ubeskrivelige dage, hvor nye åbninger og indvielser blev tilgængelige. Tak for at gøre porten tilgængelig og tak for nye indsigter fra både medkursister og dig Maya. Ved gennemlæsningen af det skrevne, mærker jeg igen pulsen stige og hjertet udvide sig. 

Endnu en gang TAK, kære Maya. Jeg er så inderligt taknemmelig for alt hvad du har lært/lærer mig.

Ting som for altid har ændret mit liv, eller måske skulle jeg skrive “mine live”, for jeg vil da helt sikkert også bruge hvad jeg har lært af dig i de kommende liv. 💗 Stort knus og de allerkærligste tanker…

bottom of page