top of page

 Clairvoyanceuddannelsen kursisterne fortæller

Masterclass niveau I

 

_80V0843.jpg

Hvad fortæller mine kursister på Masterclass I Clairvoyanceskolen

 

En helt igennem vidunderlig overbygning💞

Maya Fridan er en stjerne der fortjener så mange stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Du balancerer viden, kompetencer, pædagogisk indsigt, empati og struktur meget forbilledligt.

Det har været en stor fornøjelse. Kh 

Kære Maya. Som sagt tusinde tak for det, som du har lært os på din Harry Potter skole. Aner ikke, hvordan du gør, men jeg er blevet bedre til at læne mig ind i åndeverdenen og stole på de impulser, som jeg får. Af hjertet tak!

Kære Maya.Tak for en fremragende Masterclas ❤️

En fantastisk weekend i energien. Din intense lækre undervisning RYKKER i energi frekvensen. Tak for at være med - på rette sted til rette tid ❤️

Tak for en rigtig god og lærerig weekend. Fyldt med massere af kærlighed, energier, mm.

Tak til dig skønne Maya. Både for din undervisning, men også for dit søde, kærlige væsen ❤️

Kærligste Maya - Tak for at skabe et fantastisk undervisningsrum. Det har været en stor fornøjelse at møde dig her.

Jeg føler mig ydmyg og glad over at træde ud af coronaboblen, og direkte ind i de smukke energier der var til stede hele weekenden. Du har holdt et meget højt niveau, og skabt åbne portaler, som vi har har kunnet træde ind i med lethed. Tak.

Kære Maya Du er begavet med det smukkeste sind og udstråling, ved at dine kursister ikke kan få en bedre lærer. 

Kære Maya. Tak for den rejse du har indledt for os! Du har været den bedste leder vi kunne ønske os.

Du må rigtigt gerne udvide din Masterclass serie, for jeg kunne sagtens bruge et par kurser mere. 2019

Ja , det er da klart, at Masterclass II er booket - skønt for dig. Vi er jo alle vilde med din dejlige energi - og du er så dygtig og inspirerende. Det er en fryd at bliver berørt af, for enhver!!

...samtidig vil det også være en ære for mig, at have fornøjelsen af at opleve dig som min underviser igen ❤️

Kære Maya! Tusinde tak for et fantastisk forløb, der i dén grad har intensiveret og skærpet mine evner. Jeg har oplevet en helt enorm stor udvikling i løbet af de 3 moduler. Da jeg startede, havde jeg nyligt genoptaget kontakten til det spirituelle og brugen af clairvoyance efter at den havde været "hengemt"  i mange år. 2019

Kære Maya. Tusind tusind mange gange tak for et forrygende forløb. Det gav ro og glæde på samme tid. 2019

Kære Maya. Det er mig som takker for en fantastisk oplevelse og udvikling. Jeg er så glad for, at jeg fik lov at deltage i din undersvisning - og glad for nu at kende alle de skønne sjæle du havde håndplukket. Jeg står allerede klar til Masterclass 2. 2019

 

 

Jeg takker dig og dine guider, for denne vidunderlige rejse, som vi har haft sammen - og for det holdt vi var! Dejlig energi, meget fokus og koncentration! 2019

Maya du er FANTASTISK❣️ TAK,TAK,TAK🙏. 2019

Så har jeg fået mit Masterclass certifikat med hjem, efter nogle fantastiske moduler med helt igennem vidunderlige mennesker. Mit hjerte er fyldt med en følelse af den største taknemmelighed. 
Jeg er så utrolig taknemmelig at der findes mennesker som min underviser Maya Fridan.
I mine øjne er Maya en engel her på jorden. En engel med en bestemt mission. 🙏🏻 

Hun er en engel der udstråler den største kærlighed, omsorg og empati, i alt hvad hun gør. 
En engel der har en enorm visdom, viden og forståelse omkring og for universet. 
En engel der giver uden at forvente at få noget retur. En engel der sætter skub til vores udvikling, nysgerrighed og vores længsel efter viden. En engel der udfordrer os, men samtidig støtter os enormt, med blot sin tilstedeværelse. En engel der brænder så utrolig meget for sin mission... så meget at jeg og de andre elever ikke kan andet end blive berørt af hendes passion og den udstråling hun har når hun underviser os. 2019

Kære Maya. Vores første weekend på Masterclass var en vidunderlig oplevelse. Og det er så rigtigt, det med energierne. Jeg har haft de utroligeste oplevelser efterfølgende.

Kære Maya. Først og fremmest 1000 tak for en fantastisk weekend.

Jeg tror ikke, at jeg før har rykket mig så meget, på så kort tid.

 

Kære Maya. Jeg vil bare sig tusind tak for en meget inspirerende, udfordrende, og  rørende smuk weekend.

Du er en ENER, og den måde du lærer fra dig og hjælper os kursisterne på, er en vidunderlig gave. 

Jeg er så taknemmelig for dig og dine evner Maya 

 

Kære Maya. Tak for sidst. Jeg glæder mig helt vildt til næste gang. Jeg kan mærke at jeg ikke er færdig hos dig. Jeg tror, at jeg vil få stor glæde af et personligt (business) forløb, som du udbyder. 

Henover første modul og den efterfølgende måned følte jeg mig stadig noget usikker, både i forhold til mine evner og integreringen af det i mit liv, og i mit nye arbejdsliv - jeg gik med tanker om at opstarte som selvstændig med et koncept, der tilgodeså det spirituelle og mine clairvoyante evner. Endnu vidste jeg ikke, hvad og hvordan. Efter 2. modul begyndte jeg at mærke en styrke, som jeg ikke har kendt til før. Det smittede af på alle områder i mit liv og jeg har gennem forløbet haft forunderlige, bekræftende og bestyrkende spirituelle oplevelser. 

 

Jeg er så småt begyndt at se farver. Jeg får kontakt til højere energier, som er noget af det smukkeste jeg har oplevet og jeg "kommunikerer" nu dagligt med min guide, skytsengel eller andre åndelige væsener og har en konstant oplevelse af, at min kontakt bliver stærkere og stærkere og at det naturligvis smitter af på mine evner.

 

Alt sammen oplever jeg kun, at jeg er blevet i stand til, fordi jeg er blevet guidet og undervist af dygtige Maya Fridan gennem modulerne på Master Class. Ikke kun oplever jeg en selvtillid, styrke og udvidelse af mine evner. Inden 3. modul faldt også hele mit koncept på plads med ydelser og mit første kursus. 

Tusinde tak. Jeg glæder mig til, og håber på "kommende" Master Classes! 

Maibritt Agesen http://www.maibrittagesen.dk/ 2018

Kære Maya!

Det var et fantastisk kursus - dejligt at arbejde så koncentreret i den høje energi på Masterclass - jeg har lært utroligt meget og er dybt taknemmelig.

Kærlig hilsen Ina 2018

Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har taget Clairvoyance uddannelsen hos dig. Som jeg altid siger; jeg tiltrækker kun de bedste lærere, tak. De kærligste hilsner Susanne

Kære Maya! 

Et stort tak for deltagelsen i dit kursusforløb. Det har været spændende, inspirerende og udviklende på alle planer. Du og din undervisning har været professionel, saglig og stringent, hvilket har været så rart at være deltager i. Det har været så befriende, at der har været stilhed og ro til den enkelte kursist og dens åndelighed. Du har til tider talt højt for at få ro i stillerummet, men hvor er det dejligt, at du med din myndighed har skabt de bedste udviklingsrammer for hver enkelt.

 

Kæreste Maya

MASTERCLASS - AFDØDEKONTAKT

1000 - TUSIND TAK! 
Sikke en fantastisk dejlig weekend du bibragt os / mig. 

Den var både mega interessant, spændende og berigende.
Skønt at få flere teknikker med til at arbejde videre med.
Jeg GLÆDER mig til at bruge dem til klienter. Jubbbiiiii! 👍

Også en ULTRA STOR TAK for:
* Din levende, humoristiske og inspirerende måde at formidle på.
* Dine gode råd og varme støtte.
* Din årvågenhed og opmærksomhed på, hver enkelt af os 
holddeltager...

- Hvor får du mon energien 🌪️og inspirationen 😇 fra? 😉

GLÆDER mig meget til næste undervisnings weekend med KANALISERING.

Masser af kærlige hilsner Bertha Liv Bregnhøj 2018

Jeg blev færdig på Clairvoyant Maya Fridan's "Master Class" i Clairvoyance & Kanalisering for 2 uger siden.Det har været en kæmpe oplevelse for mig at være med på hendes uddannelse. Hun er top professionel, seriøs og har humor. Hun har hjertet det rette sted :0)

Jeg er samtidig dybt taknemmelig for, at jeg har haft mulighed for at tage hendes kurser. Det har virkelig sat prikken over i'et for mig og i min spirituelle udvikling. Det har givet RO, INDSIGT & KÆRLIGHED.

Tak, Maya... Kærligst Camila

Hej Maya ☀️Tak for en fantastisk lærerig  og berigende weekend. ⭐️🙏🏻

Tak for en fantastisk inspirerende weekend! 

Tak for en intens og lærerig weekend. Og for din tålmodighed ...

Tusinde tak for en dejlig, spændende og lærerig weekend.

Kære Maya!

Du har med din adfærd vist, at den bedste clairvoyant ikke er den, som taler højest eller skal have mest opmærksomhed. Det har i stedet været en personlig og individuel rejse med en åndelige og spirituel udvikling i fokus.

Jeg kan med sikkerhed sig allerede nu, at jeg har opnået en øget bevidsthed og din uddannelse har givet meget en langt større sikkerhed i teknikker og metoder . Desuden er min åndelig kontakt langt højere, dybere og bevidst nu - end før dit uddannelsesforløb. Det har været så fantastisk bare at være i bevidstheden og oplevelsen uden hensyntagen til præstationen, da den har været uden betydning hele vejen igennem forløbet.

 Du er en fantastisk lærermester med stor autoritet og stor indlevelse og fokus på den enkelte kursus. Du har vist stor interesse og har hjulpet hver enkelt på holdet til at se den enkeltes kvaliteter.

 Jeg giver mine varmeste anbefalinger til din overbygningsuddannelse. 

 Jeg kommer også til at savne dig, og jeg håber inderligt, at vor veje krydses både fysisk, menneskeligt og arbejdsmæssigt i fremtiden. Det er mit store ønske.

 Mange hilsner Connie

Så tak for at du er dig, og for at jeg har været så heldig at få være under dine vinger. Et trygt sted at være♥️

 

 

Kære Maya! 

Min oplevelse af Masterclass var ligesom udviklingen på selve den originale clairvoyance fra start til slut en ubeskrivelig rejse i min indre kerne, en stor personlig udvikling men også en åndelig udvikling.

 

Start på Masterclass, en videreudvikling både personligt og åndeligt, hvor man får følelsen af at komme helt til bunds i de sidste ting der ligger ved livets udskejelser og på det åndelige plan, har det været tid til at finjustere de små filtre og blokeringer. En følelse af en let og kærlig kontakt til åndeverdenens mange mysterier, træder ind på et andet og højere plan, hvor det er og bliver sjovt at arbejde med guide og andre energier.

 

En tak fra hjertet skal du have, for ikke blot, at undervise på den fantastiske måde du gør, men du får virkelig samlet folk op og udviklet dem til deres højeste, så kan man vist ikke ønske sig mere.

Du er en leder man kan føle sig 100% tryg hos, og et meget kærligt og respektfuldt menneske. Jeg vil kun anbefale dig til alle jeg møder, for jeg ved, hvor meget du har ledt mig på rette vej. Jeg kan ikke finde et eneste sted hvor der skulle være det mindste  i vejen med din undervisning.

Kærligst Henrik Hansen

Hej Maya! 

Tak for din hilsen og tak for et super forløb.  

Tusinde tak til dig Maya,  for endnu et rigtig skønt, gennemarbejdet og spændende forløb. Jeg fik alle mine forventninger plus mere opfyldt på de tre weekender. Jeg har klart  fundet mere ro og balance i min tilgang til den åndelige verden.

Tak for din dejlige afslappet og humoristiske måde at undervise på. Det er en fornøjelse hver gang.

Mange kram (med et håb om et forløb nr. 2)  fra Charlotte Anglov :)

Kære Maya!

Det din dejlige overbygning bl.a. har givet mig, er en hurtigere og bedre kontakt til mine Guider, både med svar og nærvær - hvilke jeg aldrig har prøvet før, da jeg jo ikke gør tingene som de fleste 😵

Den største ændring jeg kan mærke, er i mig selv! Jeg er sværere at "vælte", og klarer diverse udfordringer bedre end førhen. Jeg går følelsesmæssigt ikke ind i tingene på samme måde og det er et stort skridt for mig.

 Det at overbygningen også var for "mig selv" var dejligt. Bare det at prøve at mærke energierne, øvelserne, meditationerne mm uden at skulle præstere/bevise noget overfor de andre, det var dejligt. Jeg var meget imponeret over mit møde med min Guide, den fornemmelse da han kom ind i mit aurafelt og så ellers "tog" over, det har jeg aldrig oplevet før ❤ 

 Kan kun sige, at det var en super god og lærerig Overbygning, som jeg virkelig takker for at have været på ❤

Mange kærlige solkram fra Kirsten

Tak for indbydelse til Masterclass. Jeg ville gerne have været med igen, men kan desværre ikke. Håber så jeg har mulighed for at være med næste gang, da jeg syntes det var rigtig fint sidst.

Jeg har netop afsluttet Masterclass hos Maya Fridan, hvor jeg igen har oplevet, at Maya med sin store erfaring, viden og respekt har formået at hjælpe og støtte sine kursister til en dybere og mere oplyst tilgang til clairvoyancen.

Det er stadig spændende at opleve, hvordan den nye tilgang arbejder i og med mig.

Det er hurtigere at koble på og af og mine behandlinger og læsninger er meget anderledes.

Jeg er måske anderledes, så det giver nok god mening.

Jeg er gået beriget, belyst og bevidst derfra, og kommer gerne igen, hvis Maya udvikler flere og dybere koncepter/kurser.

Lotte

Kære Maya, 

guddommelig som Freja.

Jeg takker dig for dette år,

Med kurser, der vildt overgår

min vildeste forstand.

Du satte virk’lig brand 

i sjælesyn og dødskontakt

og kasted’ dig med dødsforagt

i mangen gerning ud.

Du er den skarpe lud

til bort at rense tvivl i sind, 

og mærke åndens pust på kind.

Om åndens sande eksistens -

og vibrationernes frekvens, 

du lærte os med flid.

For det meste blid,

men sagde med en rynke:

“Pas på ej dybt at synke".

Brug øvelse og ærlighed, 

så kommer svar som kærlighed”.

De allerkærligste hilsener, 

Charlotte Stenaae  😘 2018

bottom of page