top of page

masterclass I & II

clairvoyance - afdødekontakt - kanalisering

 

Clairvoyanceskolen%20i%20K%C3%B8benhavn_edited.jpg

MASTERCLASS I, er en certificeret overbygning, som er specielt udviklet til dig, som ønsker at perfektionere dine evner yderligere.
Dygtiggøre dig på et højere fagligt niveau. Du har bestået en anerkendt clairvoyanceuddannelse. 

 
MASTERCLASS II, er en nyudviklet fortsætter overbygning, for dem som vil endnu dybere i energien til den åndelige verden. 
Det sker via dybe meditationer og intens træning. Du har fuldført Masterclass I.

Masterclass I 

Masterclass I består af 3 moduler, som kun kan følges sammenhængende. 

Tilmelding/venteliste- send mig en mail med dit telefonnummer, baggrund, forudsætninger og bevæggrund for at ønske overbygningen. Kopi af eksamensbevis fra uddannelsessted bedes medsendt.

Bliver du godkendt, står du på en uforpligtende venteliste og kontaktes som de første ved en næste holdstart. 

 

 

Masterclass I overbygningen

Som den første på markedet, udviklede jeg dette koncept specielt til de, som ønsker at perfektionere deres evner yderligere til et højere fagligt niveau. En mulighed for at blive endnu dygtigere og højne niveauet. 

I forløbet er der stor fokus på at intensivere og øge energi frekvensen der arbejdes i. Der arbejdes med at opbygge en større præcision af dine evner, via dybde og koncentration i din egen kontakt/tilstand. Der fordres stilhed i rummet og i læringen, da det er en indre oplevelsestilstand, som er den væsentlige grund for at sanse energierne i arbejdet. 


På denne Masterclass, lægger jeg vægt på dybden i træningen, og fokus er målrettet til at opnå en endnu tættere kontakt til dine guider og den åndelige verden med en kærlig nærværende energi. 

Det opnås ved hjælp af disciplin, stilhed, koncentration, meditation og fokusering.

Du vil komme til at føle guidernes og afdødes nærvær endnu mere intenst. Det giver dig et energiløft og tillid til at modtage informationer på lettere vis. Åbenhed og nysgerrighed i sanserne. Stimulation i arbejdet som vil øge din selvtillid betydeligt, hvis du arbejder åbent med. 

Via min kontakt til åndelige kanalers stærke energier og inspiration, vil du blive inspireret og guidet helt specielt undervejs i dette forløb.

Forudsætningen til dig er

  • At du har lyst til at være og arbejde i den dybe stille proces.

  • At du har bestået et anerkendt uddannelsesforløb.

  • At du overgiver dig til arbejdet/energien og har en lyst til at løfte dit niveau. Dette sker også via daglig meditation (udleveres) og mindre opgaver undervejs. 

  • At du respekterer grundindstillingen for Masterclass, som er, at der er stilhed i undervisningslokalet med koncentration på de opgaver, som du får anvist af mig i træningen.

  • At du er i god balance og besidder en modenhed i træningen med eget ansvar for din udviklingsproces.

Modulerne

Modulerne er opdelt i tre overordnede temaer, hvor der i hvert modul arbejdes målrettet på disciplinerne clairvoyance, afdødekontakt og kanalisering.

 

Vigtigt - forudsætninger for deltagelse

For at deltage på Masterclass, forudsætter jeg, at du allerede har den fornødne træning og teoretiske baggrundsviden, samt en vis fortrolighed med private klienter, da der ikke vil blive gennemgået fundamentale grundviden og teori. Overbygningen er i sin base fokuseret på at opnå en stærkere kontakt
til den åndelige verden og øge dine sansninger i en tillidsfuld ro. 

Hjemmetræning

Du skal være klar til hjemmetræning, herunder en specielt udviklet meditation til forløbet, som bør udføres dagligt. Herudover vil der komme træningsopgaver kursisterne imellem, samt mine træning med øvepersoner i eget regi.

Pris

Modulerne kan kun følges sammenhængende og tilmeldingen er derfor bindende for hele forløbet.
Prisen er kr. 11.900 for alle tre moduler og betales ved tilmelding.

Totalt antal undervisnings timer 48 timer plus egen tid. 

Du modtager et certifikat på din deltagelse.

Tidligere kursister beretter Masterclass I og Masterclass II 

lotus-4244658__340.webp

Oplevelse og træning i dit indre sanseunivers.

Sammen med dine guiders energi 

skaber vi alle en magi.

bottom of page