Clairvoyanceskolen masterclass I & II

 

MASTERCLASS I overbygning er en certificeret overbygning som er specielt udviklet til dig, som ønsker at perfektionere dine evner yderligere og dygtiggøre dig på et højere fagligt niveau. Du har bestået en anerkendt clairvoyanceuddannelse. 

 

MASTERCLASS II er en nyudviklet fortsætter overbygning, for dem som vil perfektionere sig yderligere i en stærk kontakt til den åndelige verden via dybe meditationer og intens træning. Du har fuldført Masterclass I hos mig.

Masterclass I 
Ny Masterclass II overbygning fortsætter 

Nyt forløb forventes opsat over nytår/forår 2023


Modulerne på et Masterclass forløb 

Modul 1: lørdag og søndag 

Modul 2: lørdag og søndag 

Modul 3: lørdag og søndag

 

Alle dage fra kl. 10.00 - 17.00

Undervisningen foregår på Bjelkes Alle 17 A, 2200 København N

 

Sådan gør du ved tilmelding til Masterclass I - venteliste til næste holdstart.

Tilmelding/venteliste- send mig en mail med dit telefonnummer, baggrund, forudsætninger og bevæggrund for at ønske overbygningen. Kopi af eksamensbevis fra uddannelsessted skal medsendes.

Du vil blive skrevet på uforpligtende venteliste og kontaktet ved en senere holdstart. 

 

 

Masterclass I overbygningen

Som den første på markedet, har jeg udviklet dette koncept specielt til dig, som har en eksisterende uddannelse fra et anerkendt uddannelsessted. Det vil sige, at overbygningen henvender sig til alle der ønsker at perfektionere deres evner yderligere til et højere fagligt niveau. 

Via min kontakt til åndelige kanalers stærke energier og inspiration, vil du blive inspireret og guidet helt specielt undervejs i dette forløb.

Derfor er der i forløbet fokus på at intensivere energi frekvensen der arbejdes med og opbygge en endnu større præcision af dine evner, via dybde og koncentration i din egen kontakt/tilstand.


På denne Masterclass, lægger jeg vægt på dybden i træningen, og fokus er målrettet til at opnå en endnu tættere kontakt til dine guider og den åndelige verden med en kærlig nærværende energi. 

Det opnås ved hjælp af disciplin, stilhed, koncentration, meditation og fokusering.

Du vil komme til at føle guidernes og afdødes nærvær endnu mere intenst og det giver dig et energiløft og tillid til at modtage informationer på lettere vis.

Forudsætningen til dig er

At du selv har lyst til at være i den dybe proces. At du selv overgiver dig til arbejdet/energien og har en lyst til at løfte dit niveau. Dette sker også via daglig meditation (udleveres) og mindre opgaver undervejs. 

Du skal derfor respektere grundindstillingen for Masterclass, som er, at der er stilhed i undervisningslokalet med koncentration på de opgaver, som du får anvist af mig i træningen.

Modulerne

Modulerne er opdelt i tre overordnede temaer, hvor der i hvert modul arbejdes målrettet på disciplinerne clairvoyance, afdødekontakt og kanalisering.

Totalt antal undervisnings timer 48 timer plus egen tid. 

 

Vigtigt - forudsætninger for deltagelse

For at deltage på Masterclass, forudsætter jeg, at du allerede har den fornødne træning og teoretiske baggrundsviden, samt en vis fortrolighed med private klienter, da der ikke vil blive gennemgået almindelig grundviden og teori. Endvidere skal du have bestået et clairvoyance uddannelsesforløb. 

Hjemmetræning

Du skal være klar til hjemmetræning, blandt andet i form af en specielt udviklet meditation til forløbet, som skal udføres dagligt. Herudover kan der komme træningsopgaver kursisterne imellem.

Pris

Modulerne kan kun følges sammenhængende og tilmeldingen er derfor bindende for hele forløbet.
 

Prisen er kun kr. 9.900 for alle tre moduler, som skal betales før start og senest 1 måned før opstart.

Eller du kan vælge at dele betalingen op i tre.
Kr. 3.300 i depositum, kr. 3.300 på hhv. modul 1 og modul 2, ialt kr. 9.900. 

Tilmelding og betaling er bindende.

Du modtager certifikat på din deltagelse.

Deltageraftale

Sammen med betaling af depositum, vil du samtidig blive bedt om at underskrive en aftale, hvor du binder dig til alle 3 moduler og hele betalingen. Jeg vil ikke kunne optage en ny kursist midt i et forløb.
Det gælder også, selv om du skulle blive forhindret i at deltage i et af modulerne og kan ikke tilbyde erstatningsmodul.

 

Tidligere kursister beretter Masterclass I og Masterclass II 

 

Har du lyst til denne smukke kærlige dybe rejse sammen med mig, den åndelige verden

og dine medstuderende, så glæder jeg mig til at høre fra dig.
 

 

Træning i dit eget rum.

Sammen med dine guiders energi skaber vi sammen en magi.

Undervisningssted: Bjelkes Alle 17A, København