top of page

kursisterne fortæller

om clairvoyance uddannelsen 2004-2022

 

IMG_0918.jpg
Unknown-45-kopi.jpeg

Hvad siger mine kursister på Clairvoyance uddannelsen

 • Og af hjertet tak for alt det fine og uvurderlige du videregiver på uddannelsen, på den mest suveræne,
  levende og inspirerende måde 😊

 • Elsker de her weekender ❤❤❤ Det er som om tiden bare forsvinder 😳

 • Kan varmt anbefale Maya Fridan.

 • Uddannelsen er seriøs, professionel og en dybt personlig udviklende.

 • Anbefaler denne uddannelse hos Maya Fridan 🌟🌟🌟🌟🌟

 • Uddannelsen har givet mig mere end jeg nogensinde kunne have drømt om ❤️

 • Maya er en fantastisk underviser.

 • Det bedste sted - med den bedste undervisning ❤️

 • Fantastisk undervisningsweekend - jeg er så taknemmelig ❤️

 • Tak for en fantastisk god uddannelse. Det er helt utroligt, som det rykker. 

 • Kære Maya. Tak for en forrygende weekend – er så træt oven på de mange oplevelser.

 • Kære allesammen, jeg vil bare gerne sige mange tak for den vilde energi. Jeg er stadig høj af det.

 • Tusindtal for en fantastisk weekend 😘

 • Hvor jeg kommer til at savne vores weekender! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
  Tusind tak for dig og det hele! Knus 

 • Du er super dygtig. og du driver din Clairvoyanceskole til perfektion. 
  (Merete Gundersen, underviser, foredragsholder, coach, mentor, forfatter.)

 

Din uddannelse får 6 stjerner af mig ud af 5 mulige

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Carsten Høiberg 2021

Den største tak til dig, Maya Fridan. Uden dig, havde det ikke været muligt. 

Dine kompetencer, faglighed, professionalisme og kærlige, faste og støttende hånd til os studerende har båret hele holdet til, hvor vi står i dag. 

Rustet til at turde tage næste skridt personligt eller professionelt med tillid til egne evner. Det fås ikke større 🙏🔮🌟🌈 kh Ole Mathiassen 2022

Din skønne uddannelse, og ikke mindst dig, har hjulpet mig til at finde “hjem” og til indre ro, og for det er jeg dig evigt taknemmelig 🙏🙏❤️.Jeg vil også gerne knytte et ord til dig som underviser/uddannelsen hvis jeg må ?

Du er seriøs, ægte og ærlig og det er kvaliteter som jeg rigtig godt kan lide.🙃

Du har et mix af: stor viden, super etik og moral samt stor tillid til spirit og dine elever og en kæmpe portion kærlighed krydret med din dejlige humor. Alt i alt en skøn oplevelse og en fryd at være en del af. 

Din uddannelse får 6 stjerner af mig ud af 5 mulige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Carsten Høiberg 2021


Du vil for evigt og altid være, og ER Alt betydende i mit liv, på min livssti🔑 

Tak er småt. Jeg er dybt hjertelig taknemmelig. Kh (2021)

Kære Maya. Hvor er det fantastisk at være forbundet med så dejlige mennesker fra uddannelsen, der på hver deres måde er så talentfulde og dygtige. Fordi du har sat barren højt og skabt en solidt og holdbart fundament for os alle!!

Ved at du skal ud på nye veje selv, men håber i hjertet at du finder tid til en niche, hvor du stadig kan lære fra dig, for du gør altså noget helt specielt! (2022)

Jeg må også bare sige, det har været en kæmpe glæde at være med på din uddannelse. Et eller andet sted vidste jeg det godt, selvom jeg havde min egen “Berlin mur”at nedbryde, men det lykkedes.

Du er så smukt og inspirerende et menneske, det mærker vi allesammen på holdet. Tusinde tak for din tillid, mit hjerte arbejder tyst og stille. Kærligste hilsener Lene Strange (2022)

Kære Maya 

Din clairvoyanceskole er præget af gennemført dygtighed og disciplin. Du er så seriøs i dit fag og er altid velforberedt, så fagligheden er i top. Så justerer du, som undervisningen skrider frem, idet du hele tiden bliver guidet af den åndelige verden. Det skaber en ubeskrivelig magi i rummet og får os til at udfordre os - dine elever på helt nye måder - dette støttet i en helt igennem kærlig ånd - på en rejse til at finde hjem 

Du lægger vægt på, at enhver har sit fantastiske potentiale, som skal foldes ud - alle går på hver sin udviklingsvej i et farverigt fællesskab 

Så det er med stor stolthed, at jeg har gennemført en uddannelse hos dig og også med vemod at skulle sige farvel. Du forbliver i mit hjerte sammen med mit fantastiske Kronehold. 

De kærligste tanker Winnie (2021)

Kære Maya. Jeg er dig evigt taknemmelig for at guide mig på min vej! Det har været en livslang rejse. Det har været vigtigt for mig, at føle mig parat og værdig til at gå vejen, og tage imod den åndelige verden. 

Nu er jeg her. Nu er jeg hjemme. Og her bliver jeg ❤🧡💛💚💙💜⭐🙏 . Bedste hilsener fra Tine W. Trier (2022)


 

Kære Maya

Tak for en fantastisk uddannelse. Jeg har lært så meget, haft så fantastiske oplevelser og har udviklet mig som person på en måde, jeg slet ikke havde forestillet mig. Jeg vender tilbage på masteren efter en pause.  Knus og kram (2021)

 

 

Kære Maya

Så opfyldt og samtidig tom,

Så lykkelig og alligevel trist,

Så stolt og glad for at komme i mål, så ked af at det er forbi.

Slut… og dog lige begyndt.

Teori og virkelighed… i søndags mærkede jeg loven om polaritet i min sjæl.

Maya - den rejse vi har været på, har for altid forandret mig.

Du har ikke bare vist os vejen til lyset, men også åbnet porten til himlen.

For evigt taknemmelig.

For evigt i hjertet.

Tak for rejsen.

Kærligst Linda (2021)

Du er en dejlig lærer, der underviser med stor respekt for dit fag, men også for den den enkelte elev. Jeg er så taknemmelig over du er i mit liv og med her på min vej kære sjæleven ❤️ Hein Ole

 

 

Det har været et ufatteligt smukt forløb kære Maya, din passion, viden, erfaring og ordentlighed til dine studerende skinner så stærkt igennem. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at det skulle være dig der skulle føre og hjælpe mig på vej til det, som jeg er født til. 

Jeg er dybt taknemmelig, og taknemmelighed i det store var hvad den sidste weekend gav mig. Det sidste år har været så ufatteligt udmattende og jeg var ikke kommet så hel igennem uden dig og mit fantastiske Kronehold.   

Du har sendt os alle godt på vej..    ❤️❤️❤️Jette Villadsen (2021)

Kæreste Maya 

Nej intet bliver som før. Du har fulgt os, støttet os og inspireret på den mest eventyrlige magiske rejse. Du forbliver i mit hjerte 

Vel vidende at du har nye sjæle at uddanne i det åndelige arbejde. De er heldige. 

Vi fortsætter vores fællesskab i en lysende ånd og du vil være der som stjerneglimt og i hver en tone af vores musik.  kærlige tanker Winnie (2021)

 

Kære Maya. Det har været et helt vildt fantastisk forløb at være på uddannelsen. En kæmpe personlig udvikling - og på mange måder også en afvikling i forhold til de lag, der skulle pilles af. Tusind mange gange tak for dig og din fantastiske uddannelse, Maya. Clairvoyance er kommet for at blive i mit liv og skal også anvendes i mit fremtidige virke. Anonym (2021)

Det har været en fantastisk selvudviklings rejse og åndeligt - jeg er så taknemmelig for at jeg har taget uddannelsen hos dig. Det har givet mig et fremadrettet skub og at turde  at " åbne op" ind til sjælens visdom og at kende mig selv og min sårbarhed. Jeg fortsætter rejsen 🧚🏼🌟

Kh Sunneva ❤️(2021)

Kære Maya. 

Tak for en meget dejlig oplevelse sammen med dig og dit hold. 

Der var en fin rolig og positiv energi stemning. 

Særdeles rart at føle, da jeg var meget spændt. 

Det afspejler dit høje energi niveau , hvor du ser alle dine kursister og får deres potentiale frem.

Set er stort, at kunne nå så mange kursister, og din holden din intension succes - fuldt. ❤️

Tusind tak fordi jeg måtte være med

Knus kærligst Dorrte (øve klient 2021) 😘

Kære Maya. Jeg er taknemmelig for alt det, du har lært mig. For at du så kærligt og vist åbnede døren for mig til den spirituelle verden og viste vejen. Tak Maya ❤ Mange kærlige hilsner til dig. 

Kære Maya. Af hjertet tak for først clairvoyance uddannelsen hos dig og efterfølgende masterclass I.

Det har været berigende for mig at følge begge forløb og det har givet mig et ekstra kærligt skub i min spirituelle udvikling og tro. Det har tillige været en udsøgt fornøjelse at møde samt opleve dig som person og underviser ✨🌹Tak for dig ❤️

Kæreste Maya. Tak for din livsbekræftende undervisning og dine tekster, som er lyse og giver mening til det svære. Samt håb og reflektioner i forhold til at være i proces mod lyset og kærligheden. 2021

Og tusind tak for din speed clairvoyance til os alle på holdet. Det var fantastisk at se dig arbejde på den måde, hvor dygtig og prof og inspirerende :) Merci. 2021

1 års clairvoyance uddannelse hos Maya Fridan - blev en milepæl på min personlige udviklings vej.  

I uddannelsen – med Mayas åbenlyse evner og hendes tillid og tro på os kursister - blev vi løftet højere og højere op og det gav os dybere og dybere indsigt.

Professionelt, struktureret, målrettet, inspirerende blev vi ført ind i lysets univers, og porten til vores indre guddommelige essens blev åbnet.  Den indsigt og visdom jeg har fået vil for altid forandre mit liv, mine beslutninger og har givet mit liv et større værdisæt. Mine clairvoyante evner er nu tilgængelige, vil blive forsvarligt anvendt med høj etik og med menneskelig omsorg. Præcist som Clairvoyanceskolen har uddannet os.

Lisbeth Laureen, direktør POWERCARE A/S, Aarhus

Af hjertet tak til dig Maya. Du er et fantastisk menneske. Du er modig, du er omsorgsfuld, du er farverig, du er en vidunderlig underviser, du er nogle gange skrap - på den gode måde:-) og vigtigst af alt - du er DIG! Din uddannelse er og vil altid være en af de mest fantastiske personlige udviklingsrejser i mit liv. Vildt, smukt, transformerende.. TAK for dig, Maya. Lys, taknemmelighed og hengivenhed Tina Lorenzen 2020

 

Jeg er rørt og taknemmelig for, at det blev netop DIN skole, som jeg kom til. Det kommer til at tage lidt tid at absorbere det hele, for det er både stærkt, smukt og udviklende på samme tid.

Jeg synes det er et helt fantastisk hold du har fået samlet. På så mange måder har jeg fundet hjem.

Så tak til dig. Tak til universet, for at guide mig til din skole. Selvom vejen dertil har været lang, så er det ventetiden værd! 2020

Der er flere steder, mennesker og stemninger, jeg savner og mindes for tiden. For præcist et år siden, stod jeg her på Kosmos Center, mega nervøs, på vej ind for at lave min første clairvoyance platform foran et større publikum, dog med min læremester Maya Fridan i ryggen. 

Maya, jeg er så glad for mit møde med dig i sommeren 2018, hvor du overbeviste mig, at jeg ikke skulle være angst for åbne helt op for den evne, du sagde, at jeg nu engang havde fået. Du havde ret.

Jeg takker dig for de værktøjer, som du gav mig til at åbne mere op, såvel som at lukke ned, samt alt det andet du viste mig, og som åbnes for mig herigennem.

Jeg gjorde arbejdet, gennemgik processen selv, men mit møde med dig, og gruppen omkring dig, var en igangsætter, og af stor betydning i mit liv. Du sagde, at du ville hente mig hjem, og det gjorde du. Jeg føler i hvert fald, at jeg fandt hjem.

Af hjertet tak. Min sti er blevet mere tydelig at se og mærke, og jeg nyder, at gå af den. 

De ting der virkelig betyder noget, står bare mere klart og tydeligt frem. Her tænker jeg også på de møder med personer, som kommer til at inspirere, og præge en i positiv retning, der måske får betydning for resten af livet.

Mange kærlige hilsener Camilla Hyldborg 2020
 

Tak for din måde, du tog det på, og for en super spændende og meget lærerig weekend - samt dine meget vise, clairvoyante ord du gav tilsidst …🦄🙏 Så fornemt!Jeg er igang…🦋Kærligst fra M 2021

Kære Maya. Du er et enestående menneske, og jeg skylder dig et Kæmpe TAK - du gør virkelig en forskel.

Det har virkeligt ændret mit liv markant 🙏❤️😃2020

Hele holdet er bare så gode og dynamiske – skønne dedikerede personligheder. Jeg føler mig uendelig beriget. 

 

Af hjertet tak for en fantastisk og lærerig weekend ❤ Fornøjelse. 2020

Kære Maya, tak fordi du har gjort mig tryg ved den åndelige verden. Uden den tryghed, kunne jeg ikke have fået mit liv til at hænge sammen. 

Du er et lys i mit liv og en inspiration til et bedre liv. Kærligst "anonym" 

Kære Maya! Min taknemmelighed er ubeskrivelig stor. Det har på alle planer, været en helt fantastisk rejse. 
Din undervisning er dybt seriøs, men samtidig med masser af humor. Du er så ”skarp”, (nej, der skulle ikke have stået ”skrap”☺️).
Du er fantastisk dygtig, utroligt inspirerende, og jeg beundrer din evne til at gøre os trygge, så vi bare ”turde” kaste os ud i det, og vokse. Som var du gartneren og vi dine blomster. 
Stolthed er et ord, jeg sjældent bruger…. Det bliver så let forvekslet med ”hovmod”… Men jeg er STOLT af at kunne sige: ”Jeg er uddannet hos Maya Fridan”. ✨❤️TUSIND TUSIND TAK.❤️✨Charlotte Nefer 2019

Jeg er opvokset i et særdeles konservativt og ateistisk miljø i en velhavende forstad til København. Jeg har en lang videregående uddannelse og har arbejdet internationalt for flere multinationale virksomheder Jeg selv, og min omverden, anser mig for at være rationel, analytisk og kritisk.

Således er jeg skeptisk overfor det alternative. Over de sidste 15 år har jeg imidlertid haft flere forskellige oplevelser jeg ikke kunne forklare. Det fascinerede mig. På opfordring besøgte jeg således Maya Fridan. Flere år senere gav de ting hun havde sagt mening. Der gik dog mange år før jeg igen besøgte hende, og her opfordrede hun mig til at deltage på hendes skole.

Nej tak, det var trods alt for "weird" og hvad skulle jeg i øvrigt bruge det til? Efter et langt tilløb vandt nysgerrigheden dog, og nu er jeg færdiguddannet clairvoyant. Det har været grænseoverskridende lærerigt og menneskeligt berigende.

Jeg må erkende at verden ikke er som jeg troede den var. Universet er større, fler-dimensionelt og mere komplekst end jeg hidtil har opfattet. Det har været en smuk proces som giver et andet livsperspektiv hvorfor jeg kan anbefale uddannelsen uanset om man agter at benytte den professionelt eller som et led i ens videre personlige udvikling. "Victor anonym" 2019

 

Masser af Lys og Kærlighed min kære lærer... og til alle dine Guider, som fører os så blidt og kærligt gennem denne Livsvej!

Kan varmt anbefale Maya Fridan. Her får du en super seriøs og fantastisk udviklende uddannelse. Efter eksamen hos Maya har jeg løbende brugt clairvoyancen samt spirituel vejledning i klinikken - både som en ren clairvoyance, men også efter behov under en zoneterapibehandling og i biopatien.

Uddannelsen rykker i din personlige udvikling og skoler dine spirituelle evner. Sensitiviteten skærpes, venskaber opstår og man udvikler sig i sit eget tempo i en tryg, kærlig og varm atmosfære.

Med kærlig hilsen Hella Carstens 2019

På kærligt gensyn på fredag, hvor vi kan fortsætte vores fantastiske rejse, sammen med og guidet af dig. Jeg er virkelig taknemmelig over, at det blev netop din skole, som jeg kom til. Hvor heldig kan man være? :-)

Kæreste Maya. Tusind tak for i dag. 

Utrolig dejligt. Sikke et hold, og sikke en stemning du har skabt. Du er en fantastisk underviser. Fuldstændig afslappet, kærlig og givende. Jeg har aldrig oplevet noget, der bare nærmer sig det du har skabt her. Wow.

Gæstelærer Britt Wilken 2020

Maya Fridan mit møde med dig og hele uddannelsen plus alt det “løse”, som ikke har været så lidt endda (jysk underdrivelse) har for mig været livsforvandlende på et dybt indre plan. 

Som tidligere elev af dig, kan jeg kun varmt anbefale din uddannelse. Du er et menneske der altid er der for dine elever. Du arbejder på et meget respektfuldt, anerkendende, etisk og moralsk måde, som er med til at bygge et stærkt fundament hos dine elever. Dette vil jeg give dig en stor personlig tak for kære. 

Du har sammen med ”Lakha Lama” givet mig håbet, modet og kærlighed tilbage til livet. 

Hein Ole – adealwithcare.dk

Da vi ikke måtte tale om vores baggrund, vores familier, titler og ejendomme - vores bagage og vore masker - blev vi sat fri til at mødes som sjæle, som energikonstellationer.
Jeg har aldrig før oplevet en gruppe, hvor absolut alle blev rummet, en gruppe, som voksede sig til en lysende enhed uden splid, for vi ville ikke undvære nogen af os, uanset hvor forskellige vi var.
Kære Maya, du er den bedste lærer, jeg har haft i mit ret så lange liv. Det hele virkede så naturligt, så legende let, at det kunne forblive usynligt. Men det var du, som kunne se og støtte hver eneste af os på vore individuelle betingelser og få os til at vokse.

Du løftede energien og vi fulgte villigt med, blev smittet af det legende, skarpe kærlighed. For det handler ikke kun om evnen til at se klart og se ind i andre dimensioner, mærke, høre og dufte det andet; det handler om intention, om respekt og om hjerte, at stole på sig selv, på sine guider, at stole på og støtte hinanden. 
Dette år er lysende for mig og jeg ved, jeg kan bruge dette lys, denne robuste kærlighed hvor jeg end går fra nu af. Tak for dig, Maya!❤️🌟🧚‍♀️🌹Anne Jacobi - 2019

Kære Maya. Det sidste år har været en helt fantastisk, vidunderlig rejse ind i den verden, jeg ikke helt troede eksisterede, men alligevel altid har haft en dyb længsel efter. Jeg har altid følt jeg er blevet trukket i denne retning, men har ikke før nu helt forstået hvorfor og hvad jeg skulle her. Det ved jeg nu. Og det er så dejligt endelig at føle sig set, accepteret og forstået, sådan rigtigt....Jeg føler jeg er kommet hjem nu og er så taknemmelig for at jeg havnede lige netop hos dig og din uddannelse. TAK. Stine Ladefoged 2019

 

Kære Maya, jeg savner dig,  jer… og energien - det var bare sådan et godt hold ;-)

Tak for alle de fine oplevelser - som har ændret min måde at anskue livet. Kh... (2020)

Kære Maya! Jeg er så glad og lykkelig for at være på dit hold - det er det bedste, der er sket for mig længe! Jeg kan mærke, at jeg kan udvikle mig og mine evner - og glæden ved "arbejdet" er blevet større og sjovere igen. Det er så tilfredsstillende. Så dejligt at mærke, at det begynder at "falde mere i hak" for mig - det er i hvert fald sådan det føles.  At være "mere hjemme" (blandt vore åndelige venner), når man arbejder, når man er i energien - det er fantastisk at mærke den glæde.  

Jeg har allerede oplevet, at clairvoyance har taget en drejning for mig - jeg havde klient i går - og jeg kunne "manøvrere" på en lidt anden måde, end jeg har for vane - så jeg glæder mig bare til at kaste mig ud i flere, så jeg kan træne og træne. Charlotte O, Fyn - 2017

 

 

Kære Maya!

Allerførst tusind tak, for endnu en lærerig, inspirerede og, på alle måder, dejlig weekend. 

Jeg har været, og er, sammen med mange mennesker, i min hverdag. Og jeg har blandt andet taget en 4-årig psykoterapeut uddannelse. Her skulle vi selvfølgelig være sociale og rummelige... men alligevel, var der en “klike” på holdet, og et ikke særligt højt “spirituelt niveau”.

At gå på din uddannelse, er blandt noget af det absolut BEDSTE, jeg nogensinde har oplevet. “Energien”, det spirituelle niveau og sammenholdet, er fuldstændigt ubeskriveligt. Aldrig har jeg været i en gruppe, hvor der er så fin en... ja, jeg får jo lyst til at skrive “ånd”.

Jeg er SÅ taknemmelig, at der ikke er ord, der rækker til!

Mange kærlige hilsener - 2019

Kære Maya! Tak for din måde at være på og takle både de store som mindre ting der dukker op, og støtte os alle i vores proces! Du både imponerer og varmer helt inde i hjertet! 

Jeg er dybt taknemmelig, at jeg kom på kursus lige præcis hos dig, for det handler jo mere end lige det at kunne se - og det lyser ud af dig. Kærlige hilsener Anne - 2019

Jeg er meget glad for at have fulgt dit forløb. Det har givet mig utrolig meget og du skal 

vide, at jeg er dig meget taknemmelig. Jeg sender kærlige hilsner og stort kram.

Tak for dig og den mulighed du giver til så mange mennesker, om at "vende hjem" og tænde kærligheden, som vi kan formidle videre. 

 

Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har taget Clairvoyance uddannelsen og Masterclass hos dig. Som jeg altid siger; jeg tiltrækker kun de bedste lærere, tak. De kærligste hilsner Susanne 2018

 

Giver denne uddannelse mine varmeste anbefalinger. Det er trygt, det er inspirerende, det er kærligt - ja det er bare virkelig godt! 💜

Det er en fantastisk og lærerig uddannelse 🧡bedste der er sket i mit liv som nu er min passion 🙏. 

Jeg har utrolig god kontakt med min åndelige vejleder og hvad der sker fremover.
Denne clairvoyance uddannelse har ændret mit LIV på mange måder. 

Jeg er meget glad for at have fulgt dit forløb. Det har givet mig utrolig meget og du skal vide, at jeg er dig meget taknemmelig. Jeg sender kærlige hilsner og stort kram

Den mest livsbekræftende uddannelse, og mest kærlige og vidunderlige underviser/mentor. 
💜🌻💜Anbefaler stærkt denne uddannelse.

Det har været en dejlig rejse ind i mig selv. Tak for det. Kh anonym

Og endnu større tak for at du har ført mig ind i denne verden og gjort mig tryg. Sikke en stor forskel du gør for rigtig mange mennesker💚. Kh anonym

Jeg har så meget glæde af den uddannelse, som jeg tog hos dig for flere år siden <3. 
Bruger det både professionelt og privat, til hjælp og udvikling på alle plan <3 ( Helle 2018 - tidligere kursist) 

"Kæreste Maya! Du har ret Maya, det er den smukkeste, mest vidunderlige mission der kan gøres. Jeg mærker så stor en taknemmelighed og ydmyghed hver eneste dag efter jeg startede på uddannelsen. Jeg mærkede den også før, men overhovedet ikke i samme grad som jeg gør nu. 

Jeg føler mig LYKKELIG for første gang i mit liv, jeg har altid prøvet at bevare positivitet i mit liv, lige meget hvad jeg har og går igennem og jeg har også ofte følt mig glad, men den følelse af, at føle sig helt rent lykkelig har jeg ikke oplevet før nu❤️😃. 

Og jeg ved, at det der har gjort det er, at jeg under din uddannelse har lært at acceptere mig selv fuldt ud, for den jeg er. Jeg har lært hvordan det føles, at føle sig helt tryg, have tillid til andre mennesker, og tillid til mig selv og det jeg indeholder. Og... jeg kan ikke engang begyndte at sige noget om KÆRLIGHEDEN uden at få tårer i mine øjne. 

I allesammen, dig, Merete og mine medstuderende har givet mig så stor en gave i form af ubetinget kærlighed. Den åndelige verden giver mig uendelig kærlighed, som jeg mærker så stærkt nu. Og det sidste og det bedste af det hele er, at du Maya har givet mig de værktøjer. som jeg havde brug for, til at virkelig lære at elske mig selv - med alle mine styrker og svagheder.
Så jeg kan faktisk først i dag sige ærligt, at jeg elsker mig for den jeg er, 

Og jeg kan ikke kun sige det, men jeg kan mærke det, føle det og næsten smage det.

Så igen tusind tusind tak fordi du og din livsforandrende uddannelse kom ind i mit liv."

Soley Árnadóttir 2019 🙏

 

-vi er et godt hold!. Det fornemmer jeg tydeligt. Vi er Understøttende, accepterende, befordrende og fordomsfrie i forhold til hinanden, men alligevel med kant og plads til forskelligheder. Jeg føler mig så godt tilpas i Jeres selskab....hver og en. TAK.

- Så dejligt at se jer igen og være den legende, lærende og kærlige energi. Tak tak tak

- Endnu en dejlig weekend, susede afsted, med fantastisk energi, hygge og spændende indsigter.

2019

Kære Maya, vil bare sige tusind mange gange tak for i dag, og for at få en plads som øveklient for dine elever. Det har været en rigtig god oplevelse og meget rørende, som vi talte om. Og lige nu nyder jeg at sidde og reflektere over alle de inputs jeg fik. Men ihvertfald af hele hjertet tak til jer alle. 2019

Kære Maya! I dag en kanin kl ti og nr 46 :-). Jeg var ellers noget træt efter en fantastisk spændende weekend. Heldigvis var det en god clairvoyance, som kunne hjælpe kaninen.

Det takket være en super god uddannelse. Det fortæller jeg til hver eneste kanin.

De spørger ofte, hvilken skole jeg går på, hvad uddannelsen indeholder mm.

Jeg fortæller, at det er Danmarks bedste , da uddannelsen er bred i den forstand , at der er flere emner, som både udvikler evnerne, giver indsigt og forståelse for den spirituelle verden - og ikke mindst egen udvikling.

Desuden din beslutning med gæste lærerne, som understøtter og sætter prikken på uddannelses formen.

Sender dig denne mail i håb om, at du vil lave en overbygning, som jeg gerne melder mig til NU. Kh Dorrte Dankert 2018

Hej Maya! Tak for en fantastisk weekend - og en fantastisk uddannelse😁!! 2018

Kæreste Maya... Du skal bare ha en lille hilsen herfra med et kæmpe TAK for den udvikling du har været med til at skabe i mig.

Din uddannelse, den sammensætning du har lavet og hele dig har bidraget til en stor selv indsigt og skabt en ro inde i mig som jeg har længtes efter i mange år.

 Så igen tusind tusind tak til dig ( og den åndelige verden) for at hjælpe mig på rette vej.

 Jeg glæder mig til at se dig igen og ikke mindst til at lave platform;-)

 Mille  Bertelsen 2018

Kære Maya! Uddannelsen har været helt fantastisk for mig. Det har virkelig været en eventyrlig rejse. På godt og på ondt ;-).

Jeg fandt virkelig ro i at se ”Fornemmelse For Mord” episoderne med dig  Der er ikke nogen andre, som har kunnet lære mig og støtte mig i det, som jeg har åbnet op til her. Jeg beundrer også det arbejde, som du har gjort med at stille dig frem på TV og tale om "fornemmelser", bane vejen for at tale om "fornemmelser" i en fact baseret verden - samt at arbejde med "mord/afdøde feltet" på den måde.

Kærligst Fillippa Alvilde Dalsgaard 2018

 

 

Masterclass
Kære Maya! Tusinde tak for et fantastisk forløb, der i dén grad har intensiveret og skærpet mine evner. Jeg har oplevet en helt enorm stor udvikling i løbet af de 3 moduler. Da jeg startede, havde jeg nyligt genoptaget kontakten til det spirituelle og brugen af clairvoyance efter at den havde været "hengemt"  i mange år. 

Henover første modul og den efterfølgende måned følte jeg mig stadig noget usikker, både i forhold til mine evner og integreringen af det i mit liv, og i mit nye arbejdsliv - jeg gik med tanker om at opstarte som selvstændig med et koncept, der tilgodeså det spirituelle og mine clairvoyante evner. Endnu vidste jeg ikke, hvad og hvordan. Efter 2. modul begyndte jeg at mærke en styrke, som jeg ikke har kendt til før. Det smittede af på alle områder i mit liv og jeg har gennem forløbet haft forunderlige, bekræftende og bestyrkende spirituelle oplevelser. 

Jeg er så småt begyndt at se farver. Jeg får kontakt til højere energier, som er noget af det smukkeste jeg har oplevet og jeg "kommunikerer" nu dagligt med min guide, skytsengel eller andre åndelige væsener og har en konstant oplevelse af, at min kontakt bliver stærkere og stærkere og at det naturligvis smitter af på mine evner.

Alt sammen oplever jeg kun, at jeg er blevet i stand til, fordi jeg er blevet guidet og undervist af dygtige Maya Fridan gennem modulerne på Master Class. Ikke kun oplever jeg en selvtillid, styrke og udvidelse af mine evner. Inden 3. modul faldt også hele mit koncept på plads med ydelser og mit første kursus. 

Tusinde tak. Jeg glæder mig til, og håber på "kommende" Master Classes! 

Maibritt Agesen http://www.maibrittagesen.dk/ 2018

En af de bedste oplevelser og fantastisk rejse for mig. Clairvoyance uddannelse hos Maya Fridan 😍

Tak Maya, fordi Mette Hill Lærkesen og jeg må dele, at nu er vores bog om afdødekontakt trykt og kommer i boghandlen på fredag. Tak for alt det, du har lært os. Uden dig ville vi ikke kunne have skrevet en sådan bog ❤️Bogen hedder “Tegn fra den anden side” og er tænkt til helt almindelige mennesker, der mister. Vi ønsker at give håb og tilskynde til at lægge mærke til de tegn, vi får. Mette har fået de vildeste tegn fra sin søn Christian. Disse tegn og mange flere skriver vi om i bogen. Kh Susan Nielsen 2018

Kan varmt anbefales. ❤

Vil også sige tak for en vidunderlig weekend, du har ingen ide om hvor meget din uddannelse betyder for mig, hvor meget den også gør for mig personligt.

Tak fordi du er den du er Maya og fordi du viser os vejen til vores indre kærlighed og den åndelige verden.

Kære Maya! Jeg glæder mig og takker dig for at være en kærlig og struktureret turguide på min rejse. Jeg er dig dybt taknemmelig for at have lavet en skole for clairvoyance.

 

Kære Maya! Jeg siger også tusind tak, for en fantastisk week-end. Jeg kan ikke mindes, hvornår noget sidst har føltes så rigtigt. Helt ind, i både hjerte og sjæl. 

Tusind tak for et fantastisk brag af en uddannelse - det fik en masse ender til at mødes - og ikke mindst fik jeg nogle nye "briller" til at se klart i min færden i den anden verden. 

Og... ikke mindst et nyt fantastisk enormt meget større syn på mig selv. 
Tak for støtte og skub :-). 

Kh Søren Rasmussen, tarotmester - 2017

 

 

Kære Maya, først og fremmest tusind, tusind tak for en meget givende, spændende, udviklende og fantastisk uddannelse – det er selvfølgelig skønt at være færdig, men også lidt tomt og interessant at skulle ”stå på egne ben”. Kh Birgitte

Tusind tak for sidst, en lærerig weekend.

Stærke temaer, emner, og så spændende! Lige til sidste sekund!

Du er fantastisk!

En engel på jorden!

Det gør helt ondt i hjertet at vi skal afslutte næste gang.

Vi har i pauserne talt lidt om at vi gerne vil fortsætte måske hver 2.-3. måned.

Jeg vil ikke presse på. Uanset vil jeg med glæde med på dit Masterclass hold, når det starter igen.

 

Tak for og TAK for en helt igennem fantastisk weekend. Aldrig har jeg gjort noget så godt for mig selv som det her. Glæder mig til vi alle ses igen snart. 

Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke dig for din hjælp, jeg mærker ihvertfald din støtte på mange planer/måder. Endnu en gang tak for dig, min kære lærer ❤️

Tak for din måde at være på. Jeg er rigtig glad for, at jeg kom til at gå hos dig.  Du er præcis. Vi starter til tiden. Tingene er i orden. Du tager gæstelærere ind, så vi får endnu flere vinkler på stoffet, og du har været der for mig, også imellem dagene på skole.

Du formår at være på, clairvoyant, under hele undervisningen, og det har jeg lært meget af. Den dygtighed, præcision, styrke og kærlighed du har, er ikke kommet ud af det blå.

Den har du, fordi du arbejder med dine evner. Den styrke vil jeg prøve at tage med mig videre. Du er forbilledlig, og derfor er du den bedste lærer jeg kunne ønske mig.

 

 

Tak for et fantastisk inspirerende og udviklende år "i din kærlige favn".

Du har inspireret mig med din aldrig svigtende evne til at se og formidle netop det positive enhver af os lige præcis havde brug for - for på bedst mulig måde at komme videre. Ved at se, ikke bare den bedste udgave af os lige nu og her - men alt, hvad vi nogensinde kommer til at blive... og omsætte det, så det syner "lige om hjørnet". Smukt.
Jeg har nydt din integritet; at du konsekvent lever det, du "prædiker"; en fantastisk smuk etik.
Og så har du inspireret mig med forvaltningen af dit sind; din lysende kærlighed ;-)

Tak for en forrygende weekend og et helt fantastisk år. Det har været en vidunderlig rejse og er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er dig dybt taknemmelig.

Du er en helt sublim lærer, og jeg står uden ord for at kunne beskrive det. Det er så sanseligt, så nærværende, så helt utrolig sublimt. Et univers for sig.

... og så vil jeg lige tilføje en stor og dybfølt tak for, at du altid er så rummelig over for mig - også når mine dårlige sider kigger frem -  og for, at du altid lader mig være i processen, som den er for mig. Det er så fint at opleve, din kærlige energi! Mange kh'er Ida Freia Frederiksen

 

Som lærer er Maya helt unik, og trods hendes dejlige afslappede humørfyldte måde hun er på – så tag bestemt ikke fejl – der er en utrolig disciplin, men det føles blot trygt og rart.

Kære Maya! På en måde er tak jo for lidt eller for upræcist et ord for den åbning til livet, du har givet mig og os alle på holdet. Men da jeg ikke lige kan finde et bedre ord, så siger jeg alligevel tak! Det har betydet alverden til forskel i mit liv, at jeg besluttede at uddanne mig hos netop dig.

 

 

Mayas måde at lære fra sig er så fyldt med en enorm stor varme, kærlighed og ikke mindst respekt overfor universet og hun har en enorm rummelighed, når vi elever kom ind i problemer af en eller anden slags og ordet dygtig behøver jeg slet ikke skrive om – det ved vi, at Maya er.

 

Du har givet meget det sidste år, og jeg er taknemlig for hele forløbet. Jeg befinder mig som en fisk i vandet, i den spirituelle verden - elsker det ! Og nyder weekendenderne meget, og er trist over, det er slut om lidt. Anne

Jeg vil så gerne sige tak for hele det her kursusforløb, vi har været igennem - og ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er, for at være en del af denne dejlige rejse med dig og alle mine medkursister.

Tak for et fantastisk livsændrende kursus.

 

 

Tusind tak kære Maya for nogle fantastiske weekender. Merete Bülow

 

 

Jeg ville virkelig, virkelig, virkelig ønske, at vores Master overbygning varede noget længere. Jeg føler, at vi lige er kommet i gang, og jeg føler, at der er så meget, vi kan lære, og som du kan lære os :-) Jeg er meget, meget taknemmelig for, at du har lavet Masterclass. Nu hvor der har været en lang pause fra slutningen på første uddannelse, så kan jeg virkelig mærke, hvor meget det betyder at være i atmosfæren i Kosmos Center og at være i dit undervisningsregi, og lære af dig - det betyder mere, end jeg kan udtrykke med ord, fordi det er en helhed af energierne på stedet, dig, Merete, de øvrige kursister, undervisningen, øvelserne.

Kære Maya! Endnu engang tak fordi det lod sig gøre at vore veje mødes, og det blev muligt at komme i lære hos dig. Respektfuldt ført med kyndig hånd 😊.

 

 

Jeg glæder mig jo hver gang, jeg skal over til dig. Om du så afholdt det på Nordpolen, så ville jeg komme.

Tak for den du er - DU er fantastisk !! Jeg er meget beæret over at haave lært dig at kende og følge dine fantastiske kurser - og ikke mindst dine indsigter. Så TUSIND TAK!

Tak for en fantastisk weekend og et intenst forløb, som har åbnet mit hjerte og givet det frit løb for alle de dejlige ting livet indeholder.

 

 

Det jeg fik ud af kurset hos dig, var en oplevelse af, hvordan jeg kunne flytte egne grænser. Jeg har altid været bevidst om mine intuitive evner, men slet ikke i den udstrækning som jeg oplevede hos dig. Den måde vi blev ført ind i den åndelige verden og blev en del af den, for dermed at bevidstgøre og viderebringe de budskaber, der kom til os, var nyt og givende for mig. Jeg tror, at mange ledere eller personer, som har et arbejde der kræver et vist menneskekendskab, kunne have glæde af større eller mindre dele af dit kursus.

 

 

Gennem clairvoyance tror jeg, at den åndelige verden har meget at tilbyde ift. den jordnære verden som stadig ofte kun tager udgangspunkt i analyser, statistikker, dokumentationer etc. når en beslutning skal tages. Dette at kunne få et anden synspunkt fra en hel anden vinkel på forskellige problemstillinger vil være en klar fordel og til gavn for os alle.

Vi kan alle bruge et klarsyn. Hvor ofte har en person ikke veget tilbage for at gå frem på grund af manglende viden, usikkerhed og tvivl på sig selv. Derfor kan en træning og tro på vores clairvoyante evner forbedre vores personlige lille verden samt verden omkring os. Hilsen fra Jens

 

 

Som altid, er du der for os med din omsorg og støtte, og kærlige vejledning. Du kan se lyset og potentialet i hver enkelt af os og får os alle til at have tillid til vores specielle evner. Det er virkelig en stor gave for os alle - så mange tak for det.-)) Du er virkelig god til, at få os til at lade være med at sammenligne os med hinanden, men i stedet give os glæde og tillid til vores egne evner. Man kan sige, at du lærer os at "flyve", ved at være et godt eksempel selv. Det er også så dejligt, at du deler ud af din helt egen livserfaring, så vi kan forstå og have tillid til processen.

 

 

Prøvekanin: Tusind tak for muligheden til at være med i går. Jeg havde ikke forventet noget overhovedet, ville bare gerne hjælpe dig, og så kommer jeg hjem med posen fuld af guld. Det har været uvurderligt. Jeg kan mærke brikkerne rykke på plads lige så stille, det knirker faktisk.

 

 

Du har været med til, at jeg har fået roen og harmonien ind i mit liv. Det var dig der satte processen i gang. Du har lært mig at bruge og udvikle det værktøj, som jeg skal bruge fremover for at hjælpe andre.

Anonym

 

 

Jeg er utrolig glad for at have taget uddannelsen hos dig, ikke bare for at kunne hjælpe andre, men også mig selv. Der er virkelig sket en stor indre udvikling på mange planer. Indre blokeringer er forsvundet som dug for solen. F.eks. har jeg aldrig kunnet stille mig op foran en forsamling og tale, nu kan jeg tage ud og holde foredrag og glæde mig til det. Jeg kan næsten ikke forstå det.

Jeg har heller aldrig været god til at sige til eller fra uden at få sommerfugle i maven og blive enormt nervøs. Det kan jeg nu. Det er, som om jeg er kommet hjem i mig selv, på en måde jeg aldrig har været. Omverdenen møder mig med accept, også selv om jeg beskæftiger mig med områder, der måske ikke så forståelige.

Lys til dig. Kærligst JS

 

 

Jeg vil lige sige dig tak for mange dejlige timer i årets løb. Jeg har udviklet mig helt enormt og fået en tro på det jeg godt vidste, men var usikker på. Jeg kniber mig selv i armen af bar glæde, hver gang jeg har hjulpet et menneske til bedre livskvalitet, takket være de værktøjer du har lært mig at bruge. Jeg vil til hver en tid bakke din uddannelse op og fortæller vidt og bredt om din dygtige måde at undervise på, helt nede på jorden og alligevel dybt inde i universet.

Helle Lundgren

 

 

Jeg vil af hele mit hjerte sige tak, kære Maya. Jeg har som tidligere elev og ved flere lejligheder haft den fornøjelse at følge dig ved forskellige platforms/demonstrationer og derigennem fået kendskab og indsigt i dit dejlige væsen.

Du formår med din store personlighed, at udvise respekt og ydmyghed med det der står dit hjerte nær. Du er en utrolig dygtig og kompetent underviser, der virkelig ved, hvad du har med at gøre, og du formår at møde den enkelte der hvor vedkommende er.

 

 

Både i undervisningsregi samt når du står på platformen, udviser du stor omsorg og forståelse, og du formår altid at videreformidle budskaberne på en meget fin, kærlig og ikke mindst humoristisk måde. Skeptikerne findes derude, vi møder dem hele tiden, men jeg har set, at selv de mest skeptiske går med en ændret holdning til det, at arbejde med den åndelige verden, og det siger i virkeligheden mere om dig end om dem. Jeg har oplevet, at du kan få en hel sal til at grine, noget vi alle burde praktisere noget mere.

 

 

Og netop din humor er en del af din personlighed, og den har flere gange fået mig til at slappe af, specielt i situationer hvor jeg har skullet præstere noget, men den har absolut også været med til at give mig en god grounding i min personlige læreproces.

 

 

At have lært dig at kende og det at jeg har fået lov til at tage min uddannelse hos netop dig, er en dyrebar gave som jeg værner om, og altid vil have med mig. Anja

 

 

Tak for et vidunderligt, udbytterigt, lærerigt, udviklende, humoristisk, ”let” (energimæssigt) opløftende og på alle måder givende forløb. Du er varm, vis og kompetent underviser og person.

Jane

 

 

Jeg glæder mig, som et lille barn til kursusweekenderne hos dig. Her vælger jeg mig og kun mig! jeg har haft 20 års tilløb til dit kursus. Energien er fantastisk livsbekræftende og jeg finder ind til mig selv. Jeg har ingen andre weekend aftaler resten af året, end kursusweekenderne hos dig. Clairvoyancekurset er årets event for mig. Tabitha

 


Kære Maya J! Ikke mindst - Tak for en pragtfuld og lærerig weekend - der har været så mange bekræftelser, glæde og sjove samvær med dig og hele gruppen, tiden gik så stærkt. Jeg glæder mig allerede til næste gang.
I lys og kærlighed Ziva Larsen :o)  

bottom of page