Clairvoyanceskolen hvad er clairvoyance

 

Clairvoyance

Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at se andre tilværelsesplaner end det fysiske. Med sådan en højere synsevne er man eks. i stand til at se både frem og tilbage i tiden, hvilket er årsagen til at en clairvoyant kan rådgive omkring fortidige, nutidige og fremtidige begivenheder.

 

 

Formålet med at gå til en clairvoyant

Der er naturligvis lige så mange forskellige årsager til at opsøge hjælp, som der er mennesker, der benytter sig af en clairvoyant rådgiver. Formålet med at gå til en clairvoyant kan være at få en kærlig hjælp og støtte til sin personlige udvikling og få fokus på, hvad der er væsentligt i ens liv osv.

Den clairvoyante er så det ”redskab”, der ved hjælp af sin evne til at kommunikere med den åndelige verden kan formidle råd og vejledning omkring konkrete beslutninger, du skal tage i dit liv, f.eks. omkring personlig vækst, job, økonomi, bolig, uddannelse m.m.

 

Åndelige guider

I en clairvoyant rådgivning benyttes særligt udviklede evner til at kontakte personlige åndelige hjælpere. Guiderne bestemmer, hvor meget du skal have oplyst og derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, som vi får til rådighed.

Rådene er typisk relateret til den livsfase, som man befinder sig i og bliver nænsomt udvalgt af de åndelige guider, for at hjælpe os til at få en ny klarhed i hverdagen og give os et kærligt skub fremad til at skabe et bedre liv for os selv.

 

For mig, er det vigtigt i min undervisning, at der er en respektfuldhed for de åndelige hjælperes guidning og dermed en forståelse for, at de ved lige præcis, hvor man er i sin udvikling - og at der vil komme de informationer, som klienten har behov for netop nu.


Man kan altså ikke forvente eller afkræve bestemte svar, da vi arbejder med en højere intelligens, som kender til det større perspektiv og udviklingsvejen i den enkeltes liv. Der frigives de informationer, som er bedst her og nu i relation til klientens personlige ståsted.

 

Afdødekontakt
Et "medie" har evnen til at knytte en kontakt mellem åndeverdenen og den fysiske verden - til vores afdøde relationer. Ved denne forbindelse er det muligt at videregive informationer og kendetegn - det vil typisk være fra slægtninge og venner.

 

Ved afdødekontakt har man en mulighed for at komme i kontakt med afdøde slægtninge og venner, som ønsker at meddele sig til dig. Man kan ikke bestemme, hvem der skal komme og hvornår. De afdøde har deres frie vilje til at ønske kontakten. 

 

De er nu oftest ivrige efter at meddele sig, når der åbnes op for muligheden for at skabe en kontakt. Beskederne fra den afdøde er styret af, hvad han/hun ønsker at fortælle. Derfor er sådan en kontakt præget af den afdødes temperament og udtryksform, på samme vis som da de levede.

Se også: www.maya-fridan.dk

© 2019 Center for Vision / Maya Fridan. All rights reserved. Kavalergården, Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, 2820 Gentofte,www.maya-fridan.dk, tlf.+45 40 46 48 40

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle