top of page
34B56134-53D4-4A5F-854D-406892D44CD3.jpg
_80V0509.jpg

Clairvoyance

Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at se andre tilværelsesplaner end det fysiske. Med sådan en højere synsevne er man eksempelvis i stand til at se både frem og tilbage i tiden, hvilket er årsagen til at en clairvoyant med en vis præcision kan rådgive omkring fortidige, nutidige og fremtidige begivenheder.

 

 

Formålet med at gå til en clairvoyant

Der er naturligvis lige så mange forskellige årsager til at opsøge hjælp, som der er mennesker, der benytter sig af en clairvoyant rådgiver. Formålet med at gå til en clairvoyant kan være at få en kærlig hjælp og støtte til sin personlige udvikling og få fokus på, hvad der er væsentligt i ens liv osv.

I en clairvoyant rådgivning benyttes særligt udviklede evner til at kontakte personlige åndelige hjælpere - også kaldet guider. Guiderne bestemmer, hvor meget du skal have oplyst og derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, som vi får til rådighed.

Rådene er typisk relateret til den livsfase, som man befinder sig i og bliver nænsomt udvalgt af de åndelige guider, for at hjælpe os til at få en ny klarhed i hverdagen og give os et kærligt skub fremad til at skabe et bedre liv for os selv via oplysning og et øget selvansvar i form af øget bevidsthed om vores eget liv.

 

Afdødekontakt
Et "medie" har evnen til at knytte en kontakt mellem åndeverdenen og den fysiske verden - til vores afdøde relationer. Det vil typisk være fra slægtninge og venner. Ved denne forbindelse er det muligt at videregive informationer og kendetegn.

Se mere: www.maya-fridan.dk

bottom of page